L L A R G A

VIDA

AL TEU NEGOCI

Formes part d’un col·lectiu imprescindible per a la nostra ciutat, i et mereixes poder gaudir d’uns avantatges únics que t’ajudaran a créixer i a seguir endavant.

Connecta’t a la xarxa d’empreses més important de Vic i a una de les associacions de comerciants més grans de Catalunya.

Uneix-te a Vic Comerç!

Informació d’interès

T’informem permanentment de totes les novetats per estar al dia, t’ajudem a resoldre tots els dubtes, t’assessorem i et fem acompanyament.
A més, tenim un canal de comunicació oficial de Vic Comerç via Whatsapp Business on podràs rebre tota la informació de manera immediata. Aquest canal el combinem amb correus electrònics i amb el directori web informacioviccomerc.cat,
on guardem tots els continguts perquè els puguis consultar. També fem enquestes i estudis periòdics de situació de l'estat del comerç.

Assessorament en comunicació

T’assessorem sobre com millorar la teva visibilitat i com ser més efectiu a l’hora de promocionar-te, posicionar-te a les xarxes socials, contractar publicitat als mitjans, etc.

Pla de serveis

Convenis i descomptes únics amb empreses de subministraments d’extintors i alarmes, fil musical, telefonia i internet, publicitat, disseny web i community management, retolació, impremta, eficiència energètica, mútues sanitàries, tax free, testos d’antígens COVID-19, etc.

Fidelització: Targeta Urbana Vic

Posem a la teva disposició una targeta client pròpia per al teu establiment. 230 botigues i restaurants disposen d'aquesta targeta i una comunitat de 30.000 clients ja la gaudeixen! D'altra banda, cada mes fem sortejos i campanyes entre tots els seus usuaris. Pots consultar com funciona a ww.targetaurbana.cat.

Borsa de treball

T’ajudem a trobar el personal que necessites.

Formació contínua

Cursos gratuïts i exclusius sobre eines digitals, coneixement dels clients, gestió econòmica, ús de les bases de dades, marxandatge visual, aparadorisme...

Distribució: servei a domicili

Podràs utilitzar les plataformes T’ho portem a casa i Click a casa a millor preu.

Promoció

Organitzem diferents campanyes comercials al llarg de l’any, com ara la Vic Edició Limitada, Sant Jordi, Concurs d’aparadors, Rebaixes, Black Friday o Campanya de Nadal, entre d’altres. També fem dues edicions de la Botiga al carrer. Per a la restauració, fem una ruta de tapes cada mes, el Tapajous mensualment i La Santa Tapa per Setmana Santa.

Tiquets Pàrquing

T’oferim tiquets d’aparcament per a diferents pàrquings de la ciutat a un preu exclusiu perquè els clients puguin venir a comprar còmodament al teu establiment.

Ajuts i subvencions

Busquem, informem i tramitem ajudes i subvencions per a empreses.

Tot això i molt més, per menys del que t’imagines!

www.viccomerc.cat